Dk Expo  -  Stiri  -  expoMedika 2011 catre 2012

romana | english
       
  Acasa > Stiri > expoMedika 2011 catre 2012

expoMedika 2011 catre 2012   (20-01-2012)

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste stirea  Trimiteti aceasta stire prin e-mail, unui prieten

Prima editie a expoMedika 2011 s-a incheiat. Evenimentul de anvergura dedicat domeniului medical  a reunit cadre medicale si companii de echipamente si tehnologii medicale.


expoMedika 2011 a reprezentat un proiect inovativ sub forma de conferinte medicale acreditate EMC cu acces gratuit si expozitie dedicata companiilor din domeniul medical.


Expozitia a adus in prim plan echipamente medicale si tehnologii de ultima generatie dedicate diagnosticarii si tratamentului diverselor afectiuni. Cele mai multe dintre aceste echipamente s-au adresat in primul rand spitalelor si clinicilor, dar si pacientului. Au fost prezente in randul participantilor aparate medicale cu tehnologii de ultimã generatie de diagnosticare a cancerului la san, a diverselor disfunctionalitati cardiovasculare sau de tratare a afectiunilor respiratorii. Acestea sunt numai cateva din noutatile prezentate publicului. 
De asemenea, este de remarcat si gama de mobilier de spital ce a fost expusa si care aduce un plus confortului si sigurantei pacientului. Companiile inscrise la expoMedika si-au prezentat gama de top si ultimele noutati in cadrul evenimentului.


expoMedika s-a bucurat de prezenta firmelor de top cu rezonanta atat pe piata interna cat si internationala, reunind sub aceeasi umbrela cele mai noi informatii din domenii precum Electro Medicina, Chirurgie si Microchirurgie, Medicina de Urgenta, Oftalmologie si Componente Optice, Audiologie, Anestezii, resuscitare, Infuzioterapie, Medicina Intensiva, Fizioterapie si Ortopedie, precum si multe alte domenii de interes.


De asemenea, demonstratiile privind metode de reuscitare si acordare de prim ajutor organizate pe parcursul intregului eveniment, au constituit un punct forte si au ajutat la educarea persoanelor aflate in randul vizitatorilor.


Va asteptam si pe dumneavoastra sa descoperiti noutatile din medicina internationala si romaneasca la a doua editie a expoMedika!


Alte noutati:
 
EXPOZITII